Vítejte na webovém portále KDU Jablunkovko.
NÁŠ PROGRAM
Volební program,
obec Písek u Jablunkova
2018
Navigace : Hlavní stránka → Náš program → Volební program, obec Písek u Jablunkova 2018
KDO JSME?
Jsme parta lidí reprezentující KDU-ČSL u nás v Písku. Nejsme tady, abychom slibovali „hory doly“, ale přiložili svou „ruku k dílu“. Lišíme se věkem a zkušenostmi, ale spojuje nás schopnost naslouchat, komunikovat a vidět potřebu druhých. Nejde tady o nás. Všichni jsme na jedné pomyslné „lodi“ jménem Písek a na té chceme i sloužit.
CO CHCEME?
Chceme nadále pokračovat v rekonstrukci a údržbě obecního majetku (obecní úřad, výletiště, místní komunikace a mosty); chceme se zasadit o vybudování pěší lávky přes Olši u „Turka“. To vše samozřejmě v rámci rozumných finančních možností obce.
Chceme udržovat naši vesnici čistou a krásnou (odstranění skládek, čistota kolem kontejnerů, vzdělávací programy pro občany, organizace úklidů, monitoring čistoty ovzduší).
Rodina pro nás není sociální případ, ale budoucnost naší obce i státu (rodina/rod/národ). Nemůžeme slibovat daňová zvýhodnění, ale můžeme se přičinit, aby se nám zde lépe žilo (vodní zdroje, in-line stezky, sociální služby, univerzální hřiště, podpora místní školy a kultury, otevřít otázku domu s pečovatelskou službou).
V neposlední řadě nechceme zapomenout ani na bezpečnost naší obce (ukazatele rychlosti a úsekové měření rychlosti pro zpomalení projíždějících pirátů, výstražné značky s osvětlením u školy a školky).
DĚKUJEME VÁM
že jste nás podpořili svými hlasy v minulém volebním období a předem děkujeme za každý hlas, který nás doprovodí i v těchto volbách. Vždyť i když volby jsou zejména bojem o „zastupitelstvo“, tak ve skutečnosti každá Vaše projevená důvěra, podpora nebo i nápad pro nás znamená, že to má smysl. Díky!
Sledujte a sdílejte
Vítejte na webovém portálu KDU-ČSL Jablunkovska.